Cocoa Skin

Coafor

Coafor

“Intalnirea cu o femeie … ei bine … nu e putin lucru”. Asta ne-a declarat-o un barbat. Tot el spunea … Si asta depinde de ea. Pe loc iti imprima o stare pe care de multe ori cu greu o poti controla. Uite, spunea el, spre exemplul parul si coafura ... Frumusetea parului si atitudinea cu care ea si-l poarta pot fi transante in primul impact vizual . Uneori decisive. Parul ei poate spune multe , ii poate da o imagine dura sau foarte feminina, provocatoare sau inocenta, eleganta sau rebela, nonsalanta sau tipicara … si pentru asta ea nu trebuie sa faca altceva decat sa ii dea forma necesara pentru fiecare dintre aceste stari.

Fie ca esti o studenta adolescenta, o femeie de cariera ce lucreaza tot timpul, o mamica plina de griji sau o bunica ocupata cu nepotii tai, parul tau va avea poate cel mai important cuvant de spus despre tine. Coaforul din salonul de infrumusetare este locul in care imaginea ta se poate improspata si schimba de fiecare data.

Lasa-te in voia stilistilor, accepta schimbari in coafura ta, reinventeaza-te de fiecare data cand ai ocazia lasa-ti parul tau sa spuna despre tine tot ceea ce are de spus. O coafura bine gandita iti da starea de care ai nevoie pentru fiecare moment al vietii. Acea stare de bine, de siguranta pe tine, increzatoare.

 

 
TUNS
Tuns femei 35/40 Lei
Tuns breton 15 Lei
Tuns barbati 30 Lei
Tuns copii 20 Lei
Tuns barba 15 Lei

 

COAFAT
Spalat 15/20/25 Lei
Masca + masaj capilar 15 Lei
Tratament cu fiole 30 Lei
Uscat 10 Lei
Coafat par scurt 25 Lei
Coafat par mediu 35 Lei
Coafat par lung 45 Lei
Coafat extensii 70 Lei
Coc de zi 100 Lei
Coafat mireasa 150/220 Lei
Coafat special 70/120 Lei
Coafat impletit 55 Lei

 

VOPSIT
Manopera vopsit par scurt 40 Lei
Manopera vopsit par mediu 55 Lei
Manopera vopsit par lung 70 Lei
Decolorat par scurt 50 Lei
Decolorat par mediu 70 Lei
Decolorat par lung 100 Lei
Suvite par scurt 45 Lei
Suvite par mediu 75 Lei
Tub vopsea MATRIX 60 ml 40 Lei
O cupa de pudra 25 Lei