Cocoa Skin

Totul Despre Cocoa Skin

Totul a inceput dintr-o mica discutie intre mine si jumatatea mea. Eu, make-up artist iar el designer de interior.
De ceva vreme ne gandeam sa incepem o mica afacere, doar a noastra, ceva legat de aceasta pricepere a mea? De aici au inceput ideile sa se inmulteasca. Baza o aveam dar nu stiam exact in ce se va concretiza. La inceput am vrut sa deschidem un foarte mic spatiu dedicat machiajului profesional, si pentru ca sa avem si un produs fast consuming ne-am gandit sa cumparam si un aparat de bronzare, un solar orizontal.

Locuim de ceva vrema impreuna in Popesti Leordeni, o zona foarte linistita de la marginea Bucurestiului. Ne-am facut prieteni pe aici si am observat ca tot mai multa lume pleaca din Capitala si se muta aici. Dupa cautari desarte pentru un spatiu comercial in Bucuresti, ne-a lovit ideea: Dar de ce sa nu deschidem aceasta mica afacere aici in oraselul nostru? Sunt foarte multi oameni si sunt putine optiuni pentru ei. Multi pleaca zilnic spre capitala sa mearga la un salon de infrumusetare pentru ca aici in zona nu sunt multe de oferit. Astfel asa am inceput cautarile pentru un spatiu intim pentru mica noastra afacere. Dupa lungi cautari am ajuns la concluzia ca singurul spatiu potrivit noua din toate punctele de vedere era destul de maricel mare pentru ideea noastra initiala.

Trebuia sa venim cu ceva in plus!

In final am ajuns la concluzia care urma sa stea la baza intregului nostrum business: Daca tot am gasit un spatiu mare si frumos, hai sa facem un salon adevarat de infrumusetare cu aproape toate cele necesare in el. Iar daca el este designer de interior, si a facut sute de proiecte pentru alti clienti, am hotarat impreuna, de ce sa nu facem de la zero o locatie asa cum ne-am fi dorit noi, sa fim mandri de ea. Si asa el s-a pus cu burta pe carte, adica mai exact cu creionul pe hartie si a inceput sa deseneze planse dupa planse pana cand totul a prins contur. E normal ca ideile noastre de amenajare se loveau de foarte multe ori cap in cap si ieseau scantei, dar pana la urma a iesit un local pentru un beauty salon demn de occident. Intre timp eu am inceput sa recrutez personal, dar nu inainte de a verifica pe pielea mea fiecare candidata in parte. Totodata spatiul ne-a permis sa cumparam in loc de unul, doua solare Ergoline de generatie noua iar in plus ne-a mai ramas spatiu si sa facem un locusor pentru small shopping.

Iata ca dupa acea discutie in care ne doream o mica incapere pentru machiaj, acum avem un adevarat beauty salon in care avem doua posturi de manichiura, pedichiura, masaj, cosmetica corporala, machiaj si estetica a generlor si sprancenelor, coafor si in plus o arie de cumparaturi unde se pot gasi hainute si accesorii pe care ma abtin cu greu uneori sa nu le cumpar eu.

Va asteptam asadar cu drag in salonul nostru de infrumusetare, aici in Popesti Leordeni unde design-ul foarte placut de interior si echipa foarte bine pregatita va vor sta la dispozitie pentru un plus de frumusete.


Cu drag,

Diana si Cosmin